Новий смартфон Honor 8X від компанії Huawei став самим продаваним пристроєм в Китаї за минулий місяць. Нещодавно цей апарат став доступний і на українському ринку, і українські користувачі взяли

Honor 8X став самим продаваним в найбільших онлайн-ритейлерів, таких як JD.com і Tmall.com. Причому мова йде не тільки про кількість проданих смартфонів, але і про обсяг виручених коштів. Компанія похвалилася дуже непоганий виручкою. Хоч і не рекорд, але можна одразу зрозуміти, що смартфон сильно сподобався фанатам.

Нагадаємо, Honor 8X надійшов у продаж в Україні 19 жовтня. Ця модель підтримує модуль NFC, а це означає, що з його допомогою можна буде здійснювати оплату товарів і послуг. Так, на сьогоднішній день практично кожен смартфон має таку ж функцію, але це досі приємна функція.

Смартфон працює на процесорі Kirin 710 в парі з 4 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої пам'яті. Так, характеристики не топові, але і ціна відповідна. Також смартфон отримав графічний прискорювач Mali G51 і технології GPU Turbo, що дозволяє ефективніше використовувати можливості апаратних компонентів. А ось камери цілком собі флагманські - подвійна камера основна, і 16 мп фронтальна.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Орієнтовна вартість базової версії складає 7699 гривень.

Нагадаємо, що науковці і експерти з безпеки навчилися зламувати сканер відбитків пальців на будь-якому смартфоні. З цього моменту смартфони з таким захистом є ненадійними, адже вони тепер легка здобич для хакерів і зловмисників. Не секрет, що у кожної системи є збої, і навіть в цій. Таким чином вчені домоглися того, що сканер розблокує телефон в 1 з 5 випадків, навіть якщо відбитки пальців не збігаються.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що і хоча квартальні звіт показав світові, що Samsung отримує величезний прибуток, мобільний підрозділ не допомагає корпорації в цьому, а навпаки. Глава цього підрозділу визнав, що всьому виною “криза”, адже топові флагмани компанії не продаються на ринку.

Знай.uа писав, що відомий інсайдер повідомив про подробиці майбутнього PlayStation 5. Як виявилося, консоль майбутнього оснастять топовим чіпсетом, який обходить попередника за всіма показниками. Таким чином будь-які ігри отримають плавну і красиву картинку. Експерт запевняє, що ціна за новинку близько 500 доларів, а її вихід запланований на 2020 рік.