У мережі з'явилися перші фото нового пристрою Meitu - першого смартфона з потрійною селфи-камерою. Три сенсора гаджета отримали дозвіл 12, 20 і 8 Мп. Так, такого ще не було, і смартфон, напевно, приверне до себе увагу публіки. Це просто ідеальне рішення для любителів фотографувати себе улюблених. Рішення з потрійною фронтальною камерою раніше спробували реалізувати в смартфоні Honor Magic 2, однак у ньому два з трьох сенсорів є датчики глибини на 2 Мп. До того ж, технологія слайдер, яку впровадили цей апарат сильно ускладнювала додавання ще кількох об'єктивів.

Всі три сенсора гаджета Meitu розташовуються у великому вирізі, який навіть більше, ніж у Pixel3 XL. Це трохи псує зовнішній вигляд смартфона, але це виправдані жертви.

Основна камера смартфона подвійна - 12+8 Мп. Дизайн новинки в цілому чимось нагадує моделі Vertu, але от ціни будуть дуже різними.

в частині інших характеристик відомо, що OLED-дисплей гаджета отримав діагональ 6.21 дюйма, в основу ліг шестиядерний процесор, а об'єм оперативної і вбудованої пам'яті склав 8 і 128-256 ГБ відповідно. Досить потужний телефон, але все увага звертається на круту фронтальну камеру.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що науковці і експерти з безпеки навчилися зламувати сканер відбитків пальців на будь-якому смартфоні. З цього моменту смартфони з таким захистом є ненадійними, адже вони тепер легка здобич для хакерів і зловмисників. Не секрет, що у кожної системи є збої, і навіть в цій. Таким чином вчені домоглися того, що сканер розблокує телефон в 1 з 5 випадків, навіть якщо відбитки пальців не збігаються.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що і хоча квартальні звіт показав світові, що Samsung отримує величезний прибуток, мобільний підрозділ не допомагає корпорації в цьому, а навпаки. Глава цього підрозділу визнав, що всьому виною “криза”, адже топові флагмани компанії не продаються на ринку.

Знай.uа писав, що відомий інсайдер повідомив про подробиці майбутнього PlayStation 5. Як виявилося, консоль майбутнього оснастять топовим чіпсетом, який обходить попередника за всіма показниками. Таким чином будь-які ігри отримають плавну і красиву картинку. Експерт запевняє, що ціна за новинку близько 500 доларів, а її вихід запланований на 2020 рік.