Слідом за ігровими системами Steam Machine корпорація Valve готується відправити на спокій і микроконсоль Steam Link. Судячи з усього, апарат не дуже сподобався публіці. Адже і не дивно, адже його функції замінює будь-який ноутбук або комп'ютер. До теперішнього часу в Європі були розпродані всі доступні екземпляри пристрою, а складські запаси в США починають підходити до кінця. Нових поставок, на жаль, більше не планується, адже ігрова бібліотека більше не бачить сенсу у продажу товару.

Нагадаємо, з допомогою Steam Link можна організувати трансляцію ігрового процесу з домашнього ПК на телевізор. Таким чином це пристрій виступає передавачем відбувається з монітора на ТБ, щоб збільшити задоволення від гри, якщо у вас в наявності є величезна плазма. До достоїнств пристрою можна віднести як висока якість відеопотоку (1080p@60 fps), так і свободу при виборі маніпуляторів. Однак, для цього потрібно мати потужний комп'ютер. Девайс продавався з прилавок за 50 доларів.

Нагадаємо, що науковці і експерти з безпеки навчилися зламувати сканер відбитків пальців на будь-якому смартфоні. З цього моменту смартфони з таким захистом є ненадійними, адже вони тепер легка здобич для хакерів і зловмисників. Не секрет, що у кожної системи є збої, і навіть в цій. Таким чином вчені домоглися того, що сканер розблокує телефон в 1 з 5 випадків, навіть якщо відбитки пальців не збігаються.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що і хоча квартальні звіт показав світові, що Samsung отримує величезний прибуток, мобільний підрозділ не допомагає корпорації в цьому, а навпаки. Глава цього підрозділу визнав, що всьому виною “криза”, адже топові флагмани компанії не продаються на ринку.

Знай.uа писав, що відомий інсайдер повідомив про подробиці майбутнього PlayStation 5. Як виявилося, консоль майбутнього оснастять топовим чіпсетом, який обходить попередника за всіма показниками. Таким чином будь-які ігри отримають плавну і красиву картинку. Експерт запевняє, що ціна за новинку близько 500 доларів, а її вихід запланований на 2020 рік.