Китайська компанія Xiaomi представила новий телевізор Mi TV 4S з діагоналлю 75". Так, діагональ просто вражає. такий девайс може спокійно зайняти пів стіни у вашій квартирі. Це вже друга модель такого розміру, адже у цьому році вже була випущена модель Mi TV 4. Вона стала першою 75-дюймової серед асортименту телевізорів Xiaomi, а низька ціна дозволила компанії захопити чималу частку ринку моніторів і телевізорів.

Mi TV 4S оснащений ЖК-екраном з підтримкою 4К і розширеним динамічним діапазоном, а також дуже тонкими рамками по периметру. Саме відмова від рамок дозволив девайсу стати дуже елегантним. Цікавіше те, що корпус телевізора виготовлений з алюмінієвого сплаву, який застосовують у космічній галузі. Про надійність девайса переживати теж не варто. В середині є 64-розрядна 4-ядерна однокристальна система, 2 Гб ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті і 8 Гб ПЗУ. Є підтримка Wi-Fi, Bluetooth, технологія HDR, DTS-HD і Dolby. А також телевізор має вбудованого голосового помічника на основі штучного інтелекту, так що без пульта можна управляти всіма параметрами телевізора.

Mi TV 4S працює на власній операційній системі PatchWall, яка пропонує інтуїтивно зрозумілий інтерфейс і доступ до величезної кількості контенту. Новинка з'явиться на прилавках вже 24 листопада, за ціною близько 1100 доларів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що науковці і експерти з безпеки навчилися зламувати сканер відбитків пальців на будь-якому смартфоні. З цього моменту смартфони з таким захистом є ненадійними, адже вони тепер легка здобич для хакерів і зловмисників. Не секрет, що у кожної системи є збої, і навіть в цій. Таким чином вчені домоглися того, що сканер розблокує телефон в 1 з 5 випадків, навіть якщо відбитки пальців не збігаються.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що і хоча квартальні звіт показав світові, що Samsung отримує величезний прибуток, мобільний підрозділ не допомагає корпорації в цьому, а навпаки. Глава цього підрозділу визнав, що всьому виною “криза”, адже топові флагмани компанії не продаються на ринку.

Знай.uа писав, що відомий інсайдер повідомив про подробиці майбутнього PlayStation 5. Як виявилося, консоль майбутнього оснастять топовим чіпсетом, який обходить попередника за всіма показниками. Таким чином будь-які ігри отримають плавну і красиву картинку. Експерт запевняє, що ціна за новинку близько 500 доларів, а її вихід запланований на 2020 рік.