Не так давно ми повідомляли, що компанія Samsung має намір сформувати нові серії смартфонів Galaxy, включаючи Galaxy M. Таким чином корпорація ще сильніше заплутала користувачів, поєднавши дві лінійки середніх і бюджетних смартфонів. Тепер в бенчмарке Geekbench з'явилися дані про одного з представників названого сімейства.

Апарат має кодове позначення SM-M205F. Як і передбачалося, пристрій відноситься до середнього рівня, про що свідчать його технічні характеристики. До того ж, ціна теж не буде захмарною.

зокрема, застосовано фірмовий процесор Exynos 7885, який вважається апаратом середнього рівня. Чіп об'єднує вісім обчислювальних ядер: це дует Cortex-A73 з тактовою частотою до 2,2 ГГц і секстет Cortex-A53 з тактовою частотою 1,6 ГГц. У разі смартфона SM-M205F базова частота процесора вказана на рівні саме 1,6 ГГц. Однак, оперативки менше середнього - відомості Geekbench говорять про те, що смартфон несе на борту 3 Гбайт оперативної пам'яті. Що стосується внутрішньої пам'яті, будуть доступні модифікації з 34 і 64 гб пам'яті. Офіційний анонс першого смартфона з серії Galaxy M може відбутися до кінця поточного року, так що залишається чекати нових витоків, або ж офіційного анонса від корейського виробника.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що науковці і експерти з безпеки навчилися зламувати сканер відбитків пальців на будь-якому смартфоні. З цього моменту смартфони з таким захистом є ненадійними, адже вони тепер легка здобич для хакерів і зловмисників. Не секрет, що у кожної системи є збої, і навіть в цій. Таким чином вчені домоглися того, що сканер розблокує телефон в 1 з 5 випадків, навіть якщо відбитки пальців не збігаються.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що і хоча квартальні звіт показав світові, що Samsung отримує величезний прибуток, мобільний підрозділ не допомагає корпорації в цьому, а навпаки. Глава цього підрозділу визнав, що всьому виною “криза”, адже топові флагмани компанії не продаються на ринку.

Знай.uа писав, що відомий інсайдер повідомив про подробиці майбутнього PlayStation 5. Як виявилося, консоль майбутнього оснастять топовим чіпсетом, який обходить попередника за всіма показниками. Таким чином будь-які ігри отримають плавну і красиву картинку. Експерт запевняє, що ціна за новинку близько 500 доларів, а її вихід запланований на 2020 рік.