В мережі показали перший знімки, які зробили з допомогою секретного смартфона від Google. Повідомляється, що це більш бюджетні версії Pixel 3, які отримають трохи гірше характеристики, але і ціна теж буде більш сприятливі. Якість знімків дійсно на високому рівні.

Проте, всі фотографії робили в хороших умовах і подивитися на те, як буде знімати смартфон вночі поки не можна. Також невідомо, чи є у новинки нічний режим Night Sight, з допомогою якого фото без освітлення обійшли камеру iPhone XS Max. До речі, він нещодавно запрацював на всіх смартфонах Google Pixel.

Відповідно до джерел, Google Pixel 3 Lite має таку ж 12-мегапіксельну камеру, як і його старші брати Pixel 3 і Pixel 3 XL. Досить приємний сюрприз для тих, хто хоче якісну камеру на смартфоні без переплат за інші непотрібні функції. Що стосується інших характеристик, девайс оснащений 5.56-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+, процесором Snapdragon 670, 4 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті, 32 ГБ ПАМ'ЯТІ і акумулятором на 2915 маг з підтримкою швидкої зарядки Quick Charge 4+.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Нагадаємо, що науковці і експерти з безпеки навчилися зламувати сканер відбитків пальців на будь-якому смартфоні. З цього моменту смартфони з таким захистом є ненадійними, адже вони тепер легка здобич для хакерів і зловмисників. Не секрет, що у кожної системи є збої, і навіть в цій. Таким чином вчені домоглися того, що сканер розблокує телефон в 1 з 5 випадків, навіть якщо відбитки пальців не збігаються.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що і хоча квартальні звіт показав світові, що Samsung отримує величезний прибуток, мобільний підрозділ не допомагає корпорації в цьому, а навпаки. Глава цього підрозділу визнав, що всьому виною “криза”, адже топові флагмани компанії не продаються на ринку.

Знай.uа писав, що відомий інсайдер повідомив про подробиці майбутнього PlayStation 5. Як виявилося, консоль майбутнього оснастять топовим чіпсетом, який обходить попередника за всіма показниками. Таким чином будь-які ігри отримають плавну і красиву картинку. Експерт запевняє, що ціна за новинку близько 500 доларів, а її вихід запланований на 2020 рік.