Компанія The Boring Company відмовилася від наміру побудувати один з тестових тунелів під Лос-Анджелесом.

Це сталося в рамках досудової домовленості з групою жителів міського району Вестсайд. Швидше за все, жителі району просто не погодилися з планами відомого інженера. Влада міста добре поставилися до планів Маска з будівництва тестового тунелю, але група жителів району Вестсайд подала в травні позов про охорону навколишнього середовища, в якому стверджувалося, що тунель порушує закон штату. Проти законів штату не може піти навіть Маск.

Відзначається, що група Вестсайд, до якої приєдналися жителі районів Брентвуд і Бульвар Сансет, не отримала рішення за позовом. Судячи з усього, сторони прийшли до згоди в суді, за умовами якого компанія відмовилася від планів будівництва цієї лінії. Таким чином Маск не має права будувати свій чи не самий головний тунель.

"The Boring Company більше не має наміру прокладати випробувальний тунель під бульваром Сепульведа і замість цього зосередилася на будівництві тунелю до стадіону Dodger", - йдеться у спільній заяві учасників слухань. Не виключено, що Маск знайде відповідну альтернативу своїм таким планам.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

При цьому The Boring Company завершує прокладку іншого випробувального тунелю протяжністю 3,2 км в південному передмісті Лос-Анджелеса - Хоторно - від паркування на ділянці землі, що належить SpaceX, до 120-ї вулиці, де розташована штаб-квартира The Boring Company. Ділянка повинні відкритися для публіки 10 грудня 2018 року, так що преса готується побачити справжній транспорт майбутнього.

Нагадаємо, що Samsung вже на протязі багатьох років працює над поліпшенням власної оболонки Android для своїх смартфонів. І в цей раз перестаралася. Функція камери тепер запам'ятовує налаштування, і щоб переключитися на режим фото або відео, потрібно натиснути кілька кнопок, що ускладнює весь процес в принципі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що до виходу ігрової консолі від Sony ще багато часу, прототип Sony PlayStation 5 потрапив до рук журналістів. Крім оновленого вигляду, новий апарат отримав і поліпшену начинку. Тепер же навіть самі вимогливі ігри зможуть працювати на максимальних налаштуваннях якості. До речі, девайс обійдеться всього в 500 доларів.

Знай.uа писав, що Google Maps тепер отримав кілька поліпшень. Варто відзначити наявність відгуків, які завжди допоможуть з вибором закладу для того, щоб скрасити вечір вихідного. Тепер же відгуки можна знайти за хэштегам, які вас цікавлять.