Автомобілем року в Японії другий раз поспіль став Volvo. Минулий рік ознаменувався перемогою кросовера XC60, а в цьому — його молодшому братові XC40.

У цьому році конкурс Car of the Year Japan був проведений в 39 разів. Кожен рік, починаючи з 1980 року, 60 професійних японських журналістів вибирають кращий автомобіль з новинок, які вийшли на ринок за останній рік (з 1 листопада по 31 жовтня). У 2018 році в номінаціях були представлені 27 авто: чотири Volkswagen (Polo нового покоління і дизельні модифікації Passat, Tiguan і Touran), а також десять автомобілів японських марок.

Конкурс 2017 року

Volvo XC40 став третім в історії переможцем конкурсу, який випустили не японці. Журі були вражені "високоякісним скандинавським дизайном", відмінний інтер'єр, присутність всіх сучасних систем безпеки, рівень комфорту і компактний розмір шведського кросовера.

У минулому році кращим по японській версії був старший кроссовер шведської марки Volvo XC60. До нього в 2013/2014 роках перемагав Volkswagen Golf.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще


Звання "Найбільш інноваційний автомобіль" в Японії за підсумками журі присудили гібрида Honda Clarity PHEV, найемоційніший – кросовер BMW X2, а кращий кей-каром – Daihatsu Mira Tocot. Спеціальний приз журі дістався развозному фургончику Honda N-Van. Ще одну спеціальну нагороду забрала команда Toyota Gazoo Racing за перемогу в Ле-Мане.

Нагадаємо, Українець перетворив стареньку "Таврію" в монстра: до військового стану - готовий

Автолюбитель вирішив перевтілити свою стареньку "Таврію" на сучасне чудо техніки.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Весь цей час ми говорили неправильно: Маск розповів дещо несподіване про Tesla

Ілон Маск зробив несподівану заяву. Виявляється, весь світ вимовляє неправильно назва компанії "Tesla". Так, будучи гостем на американській телепередачі "60 Minutes", Маск зробив "відкриття", від якого схопилися за голову всі шанувальники продукції компанії. І особливо – філологи. Громадськість в шоці, доведеться переучуватися.

"Tesla". Вчитайтеся в це слово і довірте вимовити його внутрішнього голосу. Що він сказав? "ТеСла?" "Тесла"? Так чи інакше, через "з"? Так от неправда. І переучуватися багатьом буде не простіше, ніж кинути палити або почати худнути.

Також "Знай.ua" писав про те, що Ілон Маск планує викупити General Motors: ера космічних машин тільки починається