Розробники AnTuTu виконують чи не єдину функцію – складати рейтинги самих продуктивних смартфонов. А ще періодично публікують рейтинги пристроїв з кращим співвідношенням ціна/характеристики і “народний хіт-парад” кращих пристроїв, які сподобались користувачам більше всіх. Позаду листопад і бенчмарку AnTuTu опублікував топ-10 смартфонів, які зібрали найбільшу кількість позитивних відгуків. Варто відзначити, що мова йде не тільки про нових смартфонах, які з'явилися на ринку в останній місяць.

Приз “глядацьких симпатій” завоював Xiaomi Mi 8 Explorer Edition, який хизується прозорою тильній кришкою і дисплейним дактилоскопічний датчик. Нагадаємо, що задня кришка не прозора. Виробник вміло приклеїв об'ємну наклейку, яка робить тильну панель нібито прозорою.

На другому місці опинився Samsung Galaxy S9 + і третю сходинку “хіт-параду” посів Meizu 16th.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Чимало позитивних відгуків користувачів зібрали такі моделі як Huawei Mate 10 Pro, Oppo Find X і Meizu 16th Plus, влаштувалися з четвертого по шосте місця. На диво, тільки китайські смартфони завоювали публіку. І це не дивно, адже компанії виробляють досить потужні, але дешеві смартфони.

На сьомій сходинці рейтингу опинився OnePlus 6T і за ним слідують Huawei Mate 10, Vivo NEX і Samsung Galaxy S8 +. Однак, варто зазначити, що відгуки становили тільки жителі Китаю.

Нагадаємо, що вчені створили новий тип акумулятора, який здатний продовжити автономність смартфона до 8 разів. На диво, новий хімічний склад батарей не буде небезпечний для здоров'я людини, адже він не здатний вибухнути, на відміну від літієво-іонних акумуляторів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі спливли подробиці щодо нової консолі Xbox. Судячи з заяв інсайдерів, новий пристрій здатний відображати всі існуючі ігри в максимальній якості, а також забезпечує плавну картинку. До речі, ціна за консоль буде близько 500 доларів, що не може не радувати справжніх геймерів.

Знай.uа писав, що нейромережа допомогла компанії Lexus створити сюжет для їх нового рекламного ролика. Варто відзначити, що він вийшов досить незвичайним, а також завоював серця фанатів якістю зйомки. На диво, авторитетна компанія довірилася нейромережі, яка навчалася на схожих роликах з соцмережі.