8 січня 2017 року HMD Global, яка взяла на себе сміливе завдання відродити бренд Nokia на ринку мобільних пристроїв, випустила свій перший смартфон під цим брендом – Nokia 6.

На диво, цей бренд раптово почала завойовувати ринок смартфонів.

За ці два роки HMD Global зуміла відвантажити на ринок 70 млн смартфонів Nokia.

Додатково зазначається, що 56 млн з них були куплені чоловіками старше 35 років, які раніше вже купували продукцію бренду Nokia. Не зовсім зрозуміло, яким чином HMD Global вдалося отримати цю статистику, та ще з урахуванням безлічі ринків, на яких продаються пристрої компанії. Судячи з усього, девайси придбали ті користувачі, які пам'ятають компанію Nokia лідером на ринку, а Apple тільки починав випуск сучасних смартфонів.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Розповідаючи про свої успіхи, HMD Global підтвердила, що більшу частину прибутку їй приносять більш доступні моделі смартфонів, а продажі моделей вищого цінового сегмента поки залишають бажати кращого. Судячи з усього, в вдалі продажі допоміг ринок Індії, адже там дуже цінуються бюджетні смартфони, ціна яких не перевищує 150 доларів.

За словами HMD Global, самої продаваної моделлю з актуальних є Nokia 6.1. Моделі Nokia 7 Plus і Nokia 3.1 теж користуються "неймовірно" високим попитом. На жаль, точних цифр виробник не приводить.

Нагадаємо, що вчені створили новий тип аккумулятора, який здатний продовжити автономність смартфона до 8 разів. На диво, новий хімічний склад батарей не буде небезпечний для здоров'я людини, адже він не здатний вибухнути, на відміну від літієво-іонних акумуляторів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі спливли подробности про нової консолі Xbox. Судячи з заяв інсайдерів, новий пристрій здатний відображати всі існуючі ігри в максимальній якості, а також забезпечує плавну картинку. До речі, ціна за консоль буде близько 500 доларів, що не може не радувати справжніх геймерів.

Знай.uа писав, що нейромережа допомогла компанії Lexus створити сюжет для їх нового рекламного ролика. Варто відзначити, що він вийшов досить незвичайним, а також завоював серця фанатів якістю зйомки. На диво, авторитетна компанія довірилася нейромережі, яка навчалася на схожих роликах з соцмережі.