Раніше в цьому році компанія Sony представила датчик зображення IMX586, який може з'єднання з'явитися в ряді флагманських смартфонів 2019 року. Смартфон Xiaomi Mi 9 стане одним з перших, хто обзаведеться цієї топової камерою.

Лін Бін, президент китайської компанії, опублікував фотографію, на якій зображена частина задньої сторони майбутнього флагмана. Знімок цікавий тим, що містить напис “48MP CAMERA”. На сьогоднішній день практично нічого не відомо про майбутню новинку. Судячи з усього, девайс отримає вертикальну подвійну або потрійну камеру. До речі, про фронтальному об'єктиві теж немає інформації. Може бути, він буде теж здвоєним.

Варто додати, що на ринку є ще один флагманський сенсор з роздільною здатністю 48 Мп. Це Samsung ISOCELL GM1. Обидва датчики призначені для зйомки в нічний час. До того ж, днями Huawei анонсувала смартфон з точно такою ж камерою, а його поява на прилавках запланований на 22 січня.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що вчені створили новий тип аккумулятора, який здатний продовжити автономність смартфона до 8 разів. На диво, новий хімічний склад батарей не буде небезпечний для здоров'я людини, адже він не здатний вибухнути, на відміну від літієво-іонних акумуляторів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі спливли подробиці про нової консолі Xbox. Судячи з заяв інсайдерів, новий пристрій здатний відображати всі існуючі ігри в максимальній якості, а також забезпечує плавну картинку. До речі, ціна за консоль буде близько 500 доларів, що не може не радувати справжніх геймерів.

Знай.uа писав, що нейромережа допомогла компанії Lexus створити сюжет для їх нового рекламного ролика. Варто відзначити, що він вийшов досить незвичайним, а також завоював серця фанатів якістю зйомки. На диво, авторитетна компанія довірилася нейромережі, яка навчалася на схожих роликах з соцмережі.