Днями Qualcomm опублікувала список виробників смартфонів, які першими отримають 5G-модем, і зможуть випускати мобільні пристрої з підтримкою нової мережі вже з початку 2019 року. Само собою, практично всі флагманські смартфони 2019 року обзаведуться підтримкою нової мережі.

На подив публіки, iPhone відмовився від 5G в 2019 році. За пару днів до цього в Bloomberg вийшла публікація, в якій говорилося про те, що iPhone отримає підтримку 5G не раніше 2020 року. Причина - 5G-модеми від Intel, які планує використовувати компанія, погано впливають на роботу смартфонів Apple. Альтернатива в особі Qualcomm їм не підходить, оскільки компанії знову побили горщики.

У цьому році Apple відмовилася від модемів Qualcomm і повністю перейшла на продукцію Intel. Цьому передувало кілька перехідних років, коли компанія використовувала 4G-модеми обох виробників. Однак. раніше між двома гігантами стався конфлікт, і яблучна корпорація відмовилася від послуг виробника модемів і чіпів для смартфонів.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

До того ж, компанії почали подавати один на одного до суду, що остаточно знищило партнерські відносини між компаніями.

Нагадаємо, що вчені створили новий тип аккумулятора, який здатний продовжити автономність смартфона до 8 разів. На диво, новий хімічний склад батарей не буде небезпечний для здоров'я людини, адже він не здатний вибухнути, на відміну від літієво-іонних акумуляторів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі спливли подробиці про нової консолі Xbox. Судячи з заяв інсайдерів, новий пристрій здатний відображати всі існуючі ігри в максимальній якості, а також забезпечує плавну картинку. До речі, ціна за консоль буде близько 500 доларів, що не може не радувати справжніх геймерів.

Знай.uа писав, що нейромережа допомогла компанії Lexus створити сюжет для їх нового рекламного ролика. Варто відзначити, що він вийшов досить незвичайним, а також завоював серця фанатів якістю зйомки. На диво, авторитетна компанія довірилася нейромережі, яка навчалася на схожих роликах з соцмережі.