Тестову ділянку транспорту майбутнього Hyperloop розташований в містечку Хоторн в агломерацію Лос-Анджелеса. Його загальна довжина - близько 3 км, але перший відрізок коротший. Тунель починається під парковкою біля офісу іншої компанії Маска, SpaceX, і повертає до аеропорту. Сам маршрут транспорту буде виглядати у формі букви Р.

У задумі не впевнений навіть сам Маск. У вересні під час скандального інтерв'ю Джо Рогану, де підприємець покурив марихуану, він сказав: “Ми будуємо тунель, зневірившись з-за пробок на дорогах. Може, вийде вдало, а може, немає”. Засновник Tesla, SpaceX і Neuralink називає The Boring Company хобі, на яке приділяє 2–3% свого часу.

До речі, після того, як Маск покурив марихуану в прямому ефірі, акції Tesla впали приблизно на 10 відсотків. Будемо сподіватися, що вчені і сам Маск зуміли прорахувати всі нюанси будівництва тунелю майбутнього, адже на кону-людські життя, і життя пасажирів, які будуть користуватися цим видом транспорту.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, що компанія OnePlus представила смартфон, який здатний похвалитися найшвидшої у світі зарядкою. Девайс здатний заряджатися до 50% всього за 20 хвилин. Таким чином, пристрій обійшло за показниками хвалений iPhone XS Max, а також Pixel 3 XL і Samsung Galaxy Note 9. До речі, новинка обійдеться всього в 600 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple планує випустити iPhone SE 2. Фанати старих смартфонів давно очікують виходу цієї новинки. Раніше ходили чутки, що це пристрій представлять в жовтні 2018 року, однак, цього не сталося. Сама компанія планує показати девайс вже навесні 2019 року. До речі, девайс буде коштувати відносно дешево. Інсайдери прогнозують ціну близько 14 000 гривень.

Знай.uа писав, що компанія Apple залишила власників продукції Apple приємний сюрприз. При покупці Apple Watch, необхідно ввести свою дату народження. Коли цей день настане, на екрані годин з'являться святкові кульки, які полетять поверх циферблата. Такий собі приємний сюрприз для тих, хто любить продукцію яблучної корпорації.