В 2018 році українці найактивніше шукали на сервісі OLX велосипеди і дивани. Правда рейтинг самих популярних товарів для користувачів iOS і Android помітно відрізняються, і це здивувало навіть аналітиків.

Загальний рейтинг серед всіх запитів користувачів сервісу очолюють велосипеди. На другому місці – дивани. А на третьому – квартира. Приємна новина для тих, хто турбується про майбутнє країни, адже велосипед-це ідеальний вид транспорту.

Топ-10 запитів на OLX

  1. велосипед
  2. диван
  3. квартира
  4. плаття
  5. куртка
  6. iPhone 7
  7. ноутбук
  8. кросівки
  9. будинок
  10. холодильник

Рейтинги для користувачів iOS і Android сильно розрізняються. Чи не єдина спільна зацікавленість для обох груп - це дивани.

Популярні новини зараз
Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Що шукали українці на OLX

Топ-10 запитів з Android:

  1. диван
  2. велосипед
  3. квартира
  4. плаття
  5. куртка
  6. будинок
  7. рюкзак
  8. кросівки
  9. робота
  10. ноутбук

Топ-10 запитів з iOS:

  1. iPhone 7
  2. iPhone X
  3. iPhone 6
  4. Nike
  5. iPhone 8
  6. Zara
  7. Adidas
  8. iPhone
  9. iPhone 6s
  10. диван

Нагадаємо, що в 2017 році корпорація Apple показала світові нову систему захисту смартфонів. Вона здатна розпізнавати обличчя, і розблокувати систему, якщо перед смартфоном власник. Як виявилося, хакер зумів обійти захист, і навіть показати цю хитрість на хакерському заході. Однак, в останній момент передумав. Мабуть, яблучна корпорація все ж таки переконала його розкривати секрет компанії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що яблучна корпорація Apple розповіла, чому нові iPad Pro за 40 тисяч гривень є погнутими. Нагадаємо, що компанія не визнала це помилкою, і ніхто повертати гроші за це не буде. Як виявилося, компанія повідомила, що це норма, і наявність вигнутого корпусу зустрічається тільки у LTE-версії, так як при установці додаткових чіпів відбувається вигин.

Знай.uа писав, що корейська корпорація Samsung запатентувала смартфон, який можна розділити надвоє. І це не гнучкий смартфон, як можна було подумати. Обидва екрану розділяються, і вони можуть функціонувати окремо.