З моменту появи на полицях магазинів смартфона Samsung Galaxy S9 минуло вже близько 10 місяців, тобто, майже цілий рік. За цей часовий проміжок даний телефон топового рівня нищівно впав в ціні, а сталося це через презентацію Galaxy S10, яка відбудеться вже 20 лютого. Саме тому, магазини хочуть швидше позбутися від торішніх моделей, щоб виставити на прилавки новий флагман від корейської корпорації. Відповідно, ціни на Galaxy S9 різко впали.

Якщо ще на старті продажів у минулому році за Samsung Galaxy S9 в офіційних магазинах на території України просили 24 200 грн/864 доларів, тобто, дуже велику суму грошей, то тепер зробити купівлю можна за значно привабливішою ціною – всього за 14 765 грн/527 доларів. Звичайно, назвати таку суму грошей невеликий все ще не можна, але розмір знижки складає більш ніж 9280 грн/332 доларів, а це близько 38% від ціни мобільного пристрою. Ті, хто давно хотів придбати даний апарат, не можуть пропустити цей крок, щоб заощадити близько 10 000 гривень. Приємний сюрприз корпорація приготувала своїм фанатам. На диво, смартфони від Apple не падають в ціні так сильно.

Нагадаємо, що інсайдери повідомили, що Apple знову почала розробку нових плеєрів лінійки iPod Touch. Будемо сподіватися, що це так. Однак, досі невідомо, навіщо користувачам плеєр в 2019 році, коли в будь-якому смартфоні вже є вбудований плеєр, до того ж, смартфони мають доступ до мережі, чого не скажеш про плеєрі. У будь-якому випадку, плеєр буде коштувати набагато дешевше iPhone, що дасть можливість отримати доступ до програм iOS набагато дешевше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Oppo представить смартфон з незвичайною камерою. Повідомляється, що камера зможе знімати з десятикратним збільшенням без втрати якості фото. Однак, ціна за девайс сильно зросте. У будь-якому випадку, якщо компанія покаже цю камеру в дії, вона може стати краще мобільного камерою в світі завдяки характеристикам.

Знай.uа писав, що Роскомнагляд знову наїхав на Google. Нагадаємо, що корпорація добра виплатила штраф в розмірі 500 тисяч рублів Роскомнагляду за недотримання правил видачі результатів при використанні пошукача від Google.