Флагманський смартфон Samsung S10 X представлять вже через місяць. Очікується, що модель буде коштувати близько $1500, отримає шість камер і підтримку 5G. Однак, підтримка нової мережі абсолютно некорисна для жителів України, і платити за неї вже точно не захочеться. До того ж, ціна просто величезна за девайс, і його навряд чи хтось купить в найближчі місяці після старту продажів. Телефон повинен стати справжнім хітом і вивести Samsung з кризи в продажах.

Нагадаємо, що восени 2018 року глава мобільного підрозділу Samsung повідомив, що на ринку смартфонів компанія переживає кризу, і більше не може конкурувати з-за появи Xiaomi і Huawei.

Однак, флагманська модель нової лінійки S буде відрізнятися не тільки характеристиками, але і назвою. За даними Gizmodo, три смартфони, які представлять 20 лютого 2019 го, отримають індекси S10 Lite, S10 і S10 Plus, а головний флагман - S10 X.

Крім назви (схожою на останні моделі смартфонів Apple), свіжа версія Galaxy отримає найбільший дисплей в історії Samsung. Якщо чинний рекордсмен Note 9 має 6,4 дюйма, то S10 X збираються нагородити 6,7-дюймовим AMOLED дисплеєм (більше 17 см). Досить сміливе рішення. Смартфон буде просто величезних розмірів, і в кишеню його точно не засунеш. Відповідно, вага апарату теж буде величезним.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

В характеристиках всі не менш помпезно: 10 Гб оперативної пам'яті, 1 Тб внутрішнього сховища і батарея на 5000 мач. Що стосується процесора, ймовірно, в Південній Кореї смартфон будуть комплектувати чіпсетом Exynos 5100, а для американського ринку його можуть змінити на Snapdragon 855. Будемо сподіватися, що бюджетні моделі будуть продаватися набагато дешевше.

Нагадаємо, що інсайдери повідомили, що Apple знову почала розробку нових плеєрів лінійки iPod Touch. Будемо сподіватися, що це так. Однак, досі невідомо, навіщо користувачам плеєр в 2019 році, коли в будь-якому смартфоні вже є вбудований плеєр, до того ж, смартфони мають доступ до мережі, чого не скажеш про плеєрі. У будь-якому випадку, плеєр буде коштувати набагато дешевше iPhone, що дасть можливість отримати доступ до програм iOS набагато дешевше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Oppo представить смартфон з незвичайною камерою. Повідомляється, що камера зможе знімати з десятикратним збільшенням без втрати якості фото. Однак, ціна за девайс сильно зросте. У будь-якому випадку, якщо компанія покаже цю камеру в дії, вона може стати краще мобільного камерою в світі завдяки характеристикам.

Знай.uа писав, що Роскомнагляд знову наїхав на Google. Нагадаємо, що корпорація добра виплатила штраф в розмірі 500 тисяч рублів Роскомнагляду за недотримання правил видачі результатів при використанні пошукача від Google.