Компанія Matrix Industries представила смарт-годинник PowerWatch 2. Головна особливість новинки – зарядка від термоелектричного генератора і сонячної панелі, тому для поповнення енергії пристрої не знадобиться підключення до мережі. Це величезний стрибок для розумних годинників, адже можна забути про постійну зарядку раз і назавжди.

Крім нової технології зарядки, девайс має й інші особливості: PowerWatch 2 оснащені кольоровим дисплеєм, GPS-модулем і датчиком серцебиття. Енергію пристрій отримує від встановлених термоелектричних генераторів і сонячної панелі.

Перший дає можливість добувати енергію з тепла тіла користувача – він використовувався ще і в першій версії смарт-годинників. У другій же була додана сонячна панель, яка розташовується навколо екрану пристрою. Таким чином, девайс завжди зможе заряджатися, навіть якщо немає сонця, або вони зняті з руки.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Зазначимо, термоелектричний генератор виробляв енергію в кількості, достатній лише для найпростіших функцій. Сонячна панель дозволила розробникам удосконалити смарт-годинник.

На краудфандингової платформі Indiegogo проект PowerWatch 2 зібрав вже понад 1 100 000 доларів. Звичайна ціна даних смарт-годин, як зазначається, що складе 499 доларів (близько 13 200 гривень). Досить непогана ціна за “вічні годинники”.

Нагадаємо, що інсайдери повідомили, що Apple знову почала розробку нових плеєрів лінійки iPod Touch. Будемо сподіватися, що це так. Однак, досі невідомо, навіщо користувачам плеєр в 2019 році, коли в будь-якому смартфоні вже є вбудований плеєр, до того ж, смартфони мають доступ до мережі, чого не скажеш про плеєрі. У будь-якому випадку, плеєр буде коштувати набагато дешевше iPhone, що дасть можливість отримати доступ до програм iOS набагато дешевше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Oppo представить смартфон з незвичайною камерою. Повідомляється, що камера зможе знімати з десятикратним збільшенням без втрати якості фото. Однак, ціна за девайс сильно зросте. У будь-якому випадку, якщо компанія покаже цю камеру в дії, вона може стати краще мобільного камерою в світі завдяки характеристикам.

Знай.uа писав, що Роскомнагляд знову наїхав на Google. Нагадаємо, що корпорація добра виплатила штраф в розмірі 500 тисяч рублів Роскомнагляду за недотримання правил видачі результатів при використанні пошукача від Google.