У мережі з'явилися зображення ще одного дизайну прототипу нового iPhone. Їх виклав інсайдер Стівен Хеммерстоффер (@OnLeaks) та індійський ресурс Compareraja.in. Про це повідомляє The Next Web. Сам інсайдер досить відомий у вузьких колах завдяки достовірної інформації, яка часто підтверджується.

Передбачуваний дизайн наступного iPhone залишає потворний виріз на екрані і включає потрійну камеру посередині і спалах у формі кільця навколо центрального об'єктива. Раніше інсайдери припускали, що яблучна корпорація нарешті позбавить смартфони від вирізів на верхній частині екрану, які були популярним в 2017-2018 роках. Однак, цей тренд залишиться і в 2019 році.

минулого тижня Стівен Хеммерстоффер стривожив людей таким ось рендерингом iPhone 11:

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Інсайдер стверджує, що обидва варіанти дизайну знаходяться на розгляді у розробників, і вони обидва можуть з'явитися на ринку, тільки в різних модифікаціях і з різною начинкою.

Нагадаємо, що інсайдери повідомили, що Apple знову почала розробку нових плеєрів лінійки iPod Touch. Будемо сподіватися, що це так. Однак, досі невідомо, навіщо користувачам плеєр в 2019 році, коли в будь-якому смартфоні вже є вбудований плеєр, до того ж, смартфони мають доступ до мережі, чого не скажеш про плеєрі. У будь-якому випадку, плеєр буде коштувати набагато дешевше iPhone, що дасть можливість отримати доступ до програм iOS набагато дешевше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Oppo представить смартфон з незвичайною камерою. Повідомляється, що камера зможе знімати з десятикратним збільшенням без втрати якості фото. Однак, ціна за девайс сильно зросте. У будь-якому випадку, якщо компанія покаже цю камеру в дії, вона може стати краще мобільного камерою в світі завдяки характеристикам.

Знай.uа писав, що Роскомнагляд знову наїхав на Google. Нагадаємо, що корпорація добра виплатила штраф в розмірі 500 тисяч рублів Роскомнагляду за недотримання правил видачі результатів при використанні пошукача від Google.