Apple почала продавати Smart Battery Cases — чохли з акумулятором для iPhone Xs, Xs Max і XR, що підтримують бездротову зарядку стандарту Qi. Так, як і очікувалося, вони відрізняються від звичайних чохлів, які просто захищають смартфон від подряпин і холоду.

Чохли доступні в чорному або білому кольорі і продаються на офіційному сайті за 129 доларів. Так, ціна, як і очікувалося, просто величезна. За такі гроші можна придбати бюджетний смартфон від китайських виробників. Користувачеві пропонують пожертвувати збільшенням габаритів для поліпшення терміну автономної роботи. Smart Battery Cases подарують горб смартфону і збільшують його масу. Так, зовнішній вигляд стане не таким уже й привабливим, але зате можна забути про постійну підзарядку пристрої за допомогою розетки.

За заявами Apple, Smart Battery Case зможе додати iPhone XR 39 додаткових годин в режимі розмови, до 22 години серфінгу інтернету і 27 годин перегляду відео.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Для iPhone Xs Max обіцяють додатково 37 годин у режимі розмови, до 20 годин інтернету і 25 годин відео. Для меншої моделі iPhone Xs: 33 години розмови, 21 година інтернету і 25 годин відео.

Чохли можна заряджати за допомогою кабелю Lightning, або використовуючи бездротове зарядний пристрій. Стан заряду додаткової батареї буде відображатися на віджеті і в центрі управління iPhone. Досить зручна річ для тих, хто постійно в русі, і не може залишитися без смартфона на протязі всього дня.

Нагадаємо, що інсайдери повідомили, що Apple знову почала розробку нових плеєрів лінійки iPod Touch. Будемо сподіватися, що це так. Однак, досі невідомо, навіщо користувачам плеєр в 2019 році, коли в будь-якому смартфоні вже є вбудований плеєр, до того ж, смартфони мають доступ до мережі, чого не скажеш про плеєрі. У будь-якому випадку, плеєр буде коштувати набагато дешевше iPhone, що дасть можливість отримати доступ до програм iOS набагато дешевше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Oppo представить смартфон з незвичайною камерою. Повідомляється, що камера зможе знімати з десятикратним збільшенням без втрати якості фото. Однак, ціна за девайс сильно зросте. У будь-якому випадку, якщо компанія покаже цю камеру в дії, вона може стати краще мобільного камерою в світі завдяки характеристикам.

Знай.uа писав, що Роскомнагляд знову наїхав на Google. Нагадаємо, що корпорація добра виплатила штраф в розмірі 500 тисяч рублів Роскомнагляду за недотримання правил видачі результатів при використанні пошукача від Google.