Команда YouTube посилила угода щодо контенту, який можна викладати на найпопулярніший відеохостинг в світі. Тепер же не вийде викладати ролики певного характеру.

Офіційне положення заборонило челленджи і “розіграші” з ризиком летального результату або серйозних травм. Не можна викладати і пранки, де жертва розіграшу “впевнена, що їй загрожує фізична небезпека”. І це абсолютно правильно, тому що цей контент може спровокувати подібні інциденти. До того ж, подібні відео набирають популярність, що теж негативно позначиться на любителях повторити це.

На YouTube немає місця челледжам зразок “тайд подів” “виклику з підпалом” і іншим, які можуть стати причиною смерті - повідомили представники YouTube.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Попутно YouTube займеться оцінкою обкладинок на роликах. Якщо така картинка містить заборонений на майданчику контент, а у відеоряді немає порушень, ролик все одно потрапить під страйк. Те ж стосується посилань на інші ресурси. До того ж, старі відео видалять, так як вони теж порушують правила розміщення контенту. Більшість любителів небезпечних пранков залишаться без публіки.

Нагадаємо, що інсайдери повідомили, що Apple знову почала розробку нових плеєрів лінійки iPod Touch. Будемо сподіватися, що це так. Однак, досі невідомо, навіщо користувачам плеєр в 2019 році, коли в будь-якому смартфоні вже є вбудований плеєр, до того ж, смартфони мають доступ до мережі, чого не скажеш про плеєрі. У будь-якому випадку, плеєр буде коштувати набагато дешевше iPhone, що дасть можливість отримати доступ до програм iOS набагато дешевше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Oppo представить смартфон з незвичайною камерою. Повідомляється, що камера зможе знімати з десятикратним збільшенням без втрати якості фото. Однак, ціна за девайс сильно зросте. У будь-якому випадку, якщо компанія покаже цю камеру в дії, вона може стати краще мобільного камерою в світі завдяки характеристикам.

Знай.uа писав, що Роскомнагляд знову наїхав на Google. Нагадаємо, що корпорація добра виплатила штраф в розмірі 500 тисяч рублів Роскомнагляду за недотримання правил видачі результатів при використанні пошукача від Google.