Керівництво соціальної мережі Facebook вводить посилені правила напередодні виборів. Адміністрація Facebook посилить правила для розміщення реклами політичного характеру. Тепер при наявності порушень будуть посилені покарання, що позбавить соцмережа від шкідливої агітації і фейкових новин.

Вжиті заходи торкнуться ряд країн, в яких у 2019 році очікуються великі вибори. Серед них, крім України, Індія, Нігерія і Євросоюз.

Компанія ставить за мету протидіяти втручання у виборчий процес. Для України обмеження набирають чинності у лютому, так що оновлення надійдуть вже через 2 тижні.

За словами директора управління продукцією Facebook Роба Лизерна, політичну рекламу в Індії будуть заносити в спеціальну онлайн-бібліотеку. В ній оголошення зберігаються до семи років, так що помилки і покарання можуть винести не відразу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Президентські вибори в Україні призначені на 31 березня, тобто через 2 з половиною місяці.

Нагадаємо, що інсайдери повідомили, що Apple знову почала розробку нових плеєрів лінійки iPod Touch. Будемо сподіватися, що це так. Однак, досі невідомо, навіщо користувачам плеєр в 2019 році, коли в будь-якому смартфоні вже є вбудований плеєр, до того ж, смартфони мають доступ до мережі, чого не скажеш про плеєрі. У будь-якому випадку, плеєр буде коштувати набагато дешевше iPhone, що дасть можливість отримати доступ до програм iOS набагато дешевше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Oppo представить смартфон з незвичайною камерою. Повідомляється, що камера зможе знімати з десятикратним збільшенням без втрати якості фото. Однак, ціна за девайс сильно зросте. У будь-якому випадку, якщо компанія покаже цю камеру в дії, вона може стати краще мобільного камерою в світі завдяки характеристикам.

Знай.uа писав, що Роскомнагляд знову наїхав на Google. Нагадаємо, що корпорація добра виплатила штраф в розмірі 500 тисяч рублів Роскомнагляду за недотримання правил видачі результатів при використанні пошукача від Google.