Компанія Google заявила про запуск сервісу RCS Chat в мережі віртуального оператора стільникового зв'язку Google Fi. Також Google анонсувала підвищення швидкості передачі даних для активних користувачів.

Впровадження RCS Chat супроводжується обмеженою підтримкою Verizon, Sprint і T-Mobile.

Google робить сервіс доступним не тільки для операторських версій смартфонів, він також повинен працювати на пристроях Pixel, Moto G6, LG V35, LG G7 і Android One Moto X. Сервіс здатний працювати і на інших смартфонах, так що вести переписку можна з будь-якого пристрою.

Зазначимо, RCS позиціонується в якості розширеної версії SMS нового покоління. Приміром, крім текстових повідомлень, користувачі можуть надсилати фото, відео, посилання, і навіть стікери і додатки, як в смартфонах Apple. Тепер і у Android користувачів з'явиться така можливість.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, що інсайдери повідомили, що Apple знову почала розробку нових плеєрів лінійки iPod Touch. Будемо сподіватися, що це так. Однак, досі невідомо, навіщо користувачам плеєр в 2019 році, коли в будь-якому смартфоні вже є вбудований плеєр, до того ж, смартфони мають доступ до мережі, чого не скажеш про плеєрі. У будь-якому випадку, плеєр буде коштувати набагато дешевше iPhone, що дасть можливість отримати доступ до програм iOS набагато дешевше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Oppo представить смартфон з незвичайною камерою. Повідомляється, що камера зможе знімати з десятикратним збільшенням без втрати якості фото. Однак, ціна за девайс сильно зросте. У будь-якому випадку, якщо компанія покаже цю камеру в дії, вона може стати краще мобільного камерою в світі завдяки характеристикам.

Знай.uа писав, що Роскомнагляд знову наїхав на Google. Нагадаємо, що корпорація добра виплатила штраф в розмірі 500 тисяч рублів Роскомнагляду за недотримання правил видачі результатів при використанні пошукача від Google.