Вже навесні цього року повинен відбутися дебют Xiaomi Mi Max 4. Так, виходу флагмана чекає величезна аудиторія, адже попередня модель встигла полюбитися більшості фанатів китайської корпорації. У мережі з'явилися нові дані, згідно з якими фаблет отримає 6.9-дюймову AMOLED-матрицю з вбудованим біометричним сканером, чіп NFC, процесор Snapdragon 710, а його ціна стартує з позначки $ 250. Як завжди, вартість девайса не може не радувати, і це цілком очікувано, адже Xiaomi відома завдяки своїм потужним, але бюджетних смартфонів.

Загальна здатність основної камери складе 32 Мп. При цьому параметри кожного з трьох модулів не уточнюються. Фронталки отримає сенсор на 8 Мп. Ємність АКБ складе 5600 маг – на 100 маг більше, ніж у Xiaomi Mi Max 3. Та й для звичайного смартфона, ця цифра рекордно велика. Немає сумнівів, що акумулятора вистачить на повноцінний день.

Майбутня новинка буде підтримувати LTE і отримає модуль Bluetooth 5.0. Обсяг ОЗП в Xiaomi Mi Max 4 складе 4/6 Гб, а вбудованої пам'яті передбачено 64 Гб або 128 Гб в залежності від конфігурації. Вийде в продаж модель з ОС Android Pie і оболонкою MIUI 10.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що і хоча Google Pixel 3 все ще вважає потужним смартфоном, компанія незабаром знайде йому заміну, випустивши Google Pixel 4. Так, це точно станеться не раніше осені 2019 року, але вже перші знімки майбутнього смартфона з'явилися в мережі. З іншого, на знімках немає фронтальної камери. Можливо, її впровадили в дисплей, або ж зробили висувний механізм, як у смартфонів Huawei і Xiaomi.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Роскомнагляд знову наїхав на Facebook і Twitter. Повідомляється, що компанії тепер зобов'язані виплатити близько 5 тисяч рублів штрафу. Компанием простіше виплатити цей мізерний штраф, ніж розміщувати сервери на території Росії, щоб зберігати інформацію жителів країни на них.

Знай.uа писав, що корпорація Apple знову обманює користувачів. На цей раз, компанія випустила досить слабкі акумулятори для iPhone, однак ціна при цьому просто величезна. За ціну в 150 доларів, можна просто придбати бюджетний смартфон, а не просто чохол.