Надійне джерело поділився новими відомостями і рендерами про спадкоємця смартфона iPhone XR, чий вихід очікується восени 2019 року. Так, компанія і надалі буде використовувати стратегію випуску “бюджетного” iPhone, щоб охопити як можна більше аудиторії, і збільшити продажу власної продукції.

Передня панель схожа з попередником, але виріз екрану виявиться менше. Таким чином, він стане трохи красивішим, адже виріз на екрані був все ж надто великим. Скляна задня панель, на ній розташується подвійна камера з датчиків роздільною здатністю 24 і 12 Мп, замість колишньої одинарною. Збережеться функція розпізнавання осіб користувачів і бездротова зарядка. Однак, ціна за девайс теж збільшиться, і це може відштовхнути фанатів техніки Apple. І без того небюджетний смартфон стане ще дорожче в цьому році.

Крім того, смартфон отримає новітній процесор Apple Bionic A13 з “значно” підвищеною продуктивністю порівняно з Bionic A12, а також 4 ГБ оперативної пам'яті та накопичувач від 64 до 256 ГБ. Очікувана ціна здається необгрунтовано високої — від 930 доларів (26 000 грн.). Дата виходу запланована на вересень 2019 року.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, що і хоча Google Pixel 3 все ще вважає потужним смартфоном, компанія незабаром знайде йому заміну, випустивши Google Pixel 4. Так, це точно станеться не раніше осені 2019 року, але вже перші знімки майбутнього смартфона з'явилися в мережі. З іншого, на знімках немає фронтальної камери. Можливо, її впровадили в дисплей, або ж зробили висувний механізм, як у смартфонів Huawei і Xiaomi.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Роскомнагляд знову наїхав на Facebook і Twitter. Повідомляється, що компанії тепер зобов'язані виплатити близько 5 тисяч рублів штрафу. Компанием простіше виплатити цей мізерний штраф, ніж розміщувати сервери на території Росії, щоб зберігати інформацію жителів країни на них.

Знай.uа писав, що корпорація Apple знову обманює користувачів. На цей раз, компанія випустила досить слабкі акумулятори для iPhone, однак ціна при цьому просто величезна. За ціну в 150 доларів, можна просто придбати бюджетний смартфон, а не просто чохол.