Майже половина компаній все ще користуються Windows 7, незважаючи на те, що до закінчення підтримки операційної системи залишився рік. Судячи з усього, такі корпорації не особливо турбуються про безпеку своїх даних, адже Windows 7 має меншу ступінь захисту, ніж Windows 10 з-за програмних обмежень.

Компанія Kollective, що спеціалізується на програмному забезпеченні для доставки контенту, провела опитування і з'ясувала, що комп'ютери у 43% організацій і підприємств все ще працюють під управлінням Windows 7. Більш того, 16% респондентів заявили про використання застарілих платформ Windows XP і Vista.

До того ж, більшість компанія і не здогадуються, коли закінчується підтримка Windows 7, і вони залишаться без допомоги компанії Microsoft в разі нових хакерських атак.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Microsoft офіційно припинить безкоштовну підтримку Windows 7 через рік - 14 січня 2020 року. І вже після цього, компанії не будуть отримувати нові оновлення безпеки, і стануть легкою мішенню для хакерів.

Нагадаємо, що і хоча Google Pixel 3 все ще вважає потужним смартфоном, компанія незабаром знайде йому заміну, випустивши Google Pixel 4. Так, це точно станеться не раніше осені 2019 року, але вже перші знімки майбутнього смартфона з'явилися в мережі. З іншого, на знімках немає фронтальної камери. Можливо, її впровадили в дисплей, або ж зробили висувний механізм, як у смартфонів Huawei і Xiaomi.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Роскомнагляд знову наїхав на Facebook і Twitter. Повідомляється, що компанії тепер зобов'язані виплатити близько 5 тисяч рублів штрафу. Компанием простіше виплатити цей мізерний штраф, ніж розміщувати сервери на території Росії, щоб зберігати інформацію жителів країни на них.

Знай.uа писав, що корпорація Apple знову обманює користувачів. На цей раз, компанія випустила досить слабкі акумулятори для iPhone, однак ціна при цьому просто величезна. За ціну в 150 доларів, можна просто придбати бюджетний смартфон, а не просто чохол.