Випущена влітку 2015 року операційна система Windows 10 виявилася відчутно кращою, ніж 8.1 або вже тим більше 8.0, проте до ідеального програмного забезпечення їй ще дуже далеко. До того ж, восени 2018 року корпорація просто знищила нам звичну десяту “вінду”, випускаючи оновлення, які наносять шкоду користувачам, і їх гаджетів. Але є й інші недоліки ОС.

Найголовніший недолік даної операційної системи полягає в тому, що вона має просто жахливою системою оновлень. Апдейти самі примусово завантажуються на комп'ютер, а потім роздаються іншим користувачам. До того ж, установка відбувається в будь-який доступний для ОС момент, навіть під час роботи, ігор, або ж після вимкнення ПК.

Компанія Microsoft навмисно не вводить в десятій “вінді” настройку, яка б дозволила раз і назавжди вимкнути можливість отримувати оновлення операційної системи. Навряд чи вона коли-небудь з'явиться в майбутньому. і це цілком очікувано, адже ніхто б далі не оновлював операційку.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, що і хоча Google Pixel 3 все ще вважає потужним смартфоном, компанія незабаром знайде йому заміну, випустивши Google Pixel 4. Так, це точно станеться не раніше осені 2019 року, але вже перші знімки майбутнього смартфона з'явилися в мережі. З іншого, на знімках немає фронтальної камери. Можливо, її впровадили в дисплей, або ж зробили висувний механізм, як у смартфонів Huawei і Xiaomi.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Роскомнагляд знову наїхав на Facebook і Twitter. Повідомляється, що компанії тепер зобов'язані виплатити близько 5 тисяч рублів штрафу. Компанием простіше виплатити цей мізерний штраф, ніж розміщувати сервери на території Росії, щоб зберігати інформацію жителів країни на них.

Знай.uа писав, що корпорація Apple знову обманює користувачів. На цей раз, компанія випустила досить слабкі акумулятори для iPhone, однак ціна при цьому просто величезна. За ціну в 150 доларів, можна просто придбати бюджетний смартфон, а не просто чохол.