Експерти з лабораторії DxOMark, яка постійно публікує актуальні рейтинги фотогаджетів, тепер проводить експерименти не тільки над основними камерами смартфонів, але і фронталки. Фахівці перевірили 12 різних телефонів, багато з них - останні новинки.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на сайті лабораторії.

Знайти повноцінного лідера серед топових примірників, на жаль не вдалося. Проте перше місце c 92 балами поділили Google Pixel 3 і Samsung Galaxy Note 9. Слідом за ними з 84 балами розмістився Xiaomi Mi Mix 3. 82 бали отримав Apple iPhone XS Max, а замикає п'ятірку Samsung Galaxy S9 Plus з 81 балом.

селфі
селфі

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Серед інших випробуваних пристроїв виділилися Google Pixel 2, Huawei Mate 20 Pro, Samsung Galaxy S8, Huawei P20 Pro і Apple iPhone X. Для всіх цих смартфонів тепер на сайті відображається два незалежних один від одного рейтинги: по основній камері і з фронтальною.

Варто нагадати, що на вихідних компанія Apple відновила продаж популярної моделі iPhone SE, які були раніше припинені. Всі нові Phone SE є версіями Neverlock (розблоковані), але доступних модифікацій всього дві: на 32 та 128 ГБ. Звичайно ж, 32 ГБ на сьогоднішній день відверто мало, та й ціна не така вже й велика, щоб задовольнятися 32 ГБ. Найдешевша версія з 32 ГБ обійдеться покупцям в 250 доларів – це найдешевший iPhone Apple.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в минулому році компанія Google з операційною системою Android Pie представила функцію Digital Wellbeing, яка зараз доступна лише на смартфонах пошукового гіганта Pixel. Однак розробники популярного додатка Action Launcher вирішили виправити цю "несправедливість" і дали доступ до Digital Wellbeing всім користувачам Android.

Нагадаємо, Xiaomi стала улюбленцем українців, Samsung пасе задніх.

Як повідомляв Знай.uа у Google Play з'явився новий конкурент, монополії Google поклали кінець.

Знай.uа писав, глава Huawei висловив усе, що думає про Трампа і США.