Компанія Samsung Electronics, яка раніше пообіцяла до 2020 року повністю перейти на відновлювані джерела енергії, придумала новий спосіб, як зробити свою продукцію ще екологічніше і анонсував відповідні зміни в стратегії.

Тепер же корейська корпорація не буде використовувати пластик при створенні упаковки для нових смартфонів. Враховуючи, яку кількість продукції компанія продає щорічно, це величезний удар по екології планети.

Як повідомляється, з першої половини цього року в упаковці різних пристроїв і аксесуарів Samsung, від смартфонів і планшетів до побутових приладів, почнуть використовуватися такі матеріали, як папір, перероблений пластик і різні біопластик. Іншими словами, ці упаковки не будуть розкладатися кілька сотень років, і не завдадуть шкоди екології.

В прес-релізі на офіційному сайті Samsung говориться, що для впровадження змін та розробки нової упаковки була сформована спеціальна команда. Крім завдань, пов'язаних з дизайном і розробкою, покладені на неї та інші.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що Apple перейшла на зелену енергію, і практично всі офіси компанії працює від сонячних батарей.

Нагадаємо, що Марк Цукерберг, голова Facebook розповів, чому Facebook не вигідно продавати особисті дані іншим компаніям. Проте, публіка не оцінила слова Марка, адже за минулих рік дані близько 150 мільйонів користувачів були злиті стороннім особам. Судячи з усього, репутацію Facebook вже не врятувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei, яка вирвалася на лідерські позиції на ринку смартфонів, раптово зганьбилася перед своїми користувачами. Як виявилося, компанія вкрала ідеї відеоролика для своєї нової продукції у відомого музиканта, який і расскусил китайську корпорацію.

Знай.uа писав, що новий сервіс від Sony погубить кращу консоль компанії. Повідомляється, що компанія запустила сервіс, який дозволяє грати в консольні ігри на ПК. Тепер же консолі від Sony просто не потрібні, адже їх повною мірою замінять ПК.