наприкінці минулого року Apple відмовилася розкривати статистику по продажам iPhone. Однак, це не дивно, адже продажі смартфонів падають, а їх ціна лише продовжує зростати. Однак, Intel розповіла те, що яблучна корпорація намагалася приховати.

У листопаді 2018 року Apple повідомила про несподіваному вирішенні тепер компанія не буде публікувати докладну статистику про кількість проданих айфонів, айпадів і макбуков.

Інформація про продажі буде перебувати в розділі “доходи від пристроїв” у вигляді загальної виручки від продажів. Судячи з усього, iPhone 2018 року, які показали вже у вересні так і не змогли задовольнити Apple, яка в свою чергу була вимушена скоротити продажі смартфонів.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Intel повідомила, що яблучна корпорація змогла продати близько 12 мільйонів нових iPhone, що рекордно мало для корпорації. Apple просто необхідно представити більш цікаві смартфони, інакше в 2019 році картина повториться, і компанію чекає черговий провал.

Нагадаємо, що Марк Цукерберг, голова Facebook розповів, чому Facebook не вигідно продавати особисті дані іншим компаніям. Проте, публіка не оцінила слова Марка, адже за минулих рік дані близько 150 мільйонів користувачів були злиті стороннім особам. Судячи з усього, репутацію Facebook вже не врятувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei, яка вирвалася на лідерські позиції на ринку смартфонів, раптово зганьбилася перед своїми користувачами. Як виявилося, компанія вкрала ідеї відеоролика для своєї нової продукції у відомого музиканта, який і расскусил китайську корпорацію.

Знай.uа писав, що новий сервіс від Sony погубить кращу консоль компанії. Повідомляється, що компанія запустила сервіс, який дозволяє грати в консольні ігри на ПК. Тепер же консолі від Sony просто не потрібні, адже їх повною мірою замінять ПК.