Щорічно Google проводить презентацію оновленої операційної системи Android. В цьому році ювілейна версія "зеленого робота" отримала назву Android Q. Безсумнівно, це викликало масу суперечок, яке слово ховається за буквою Q.

Google вже оголосила дату проведення заходу I / O 2019, в рамках якого представлять Android Q. За традицією нові операційки отримають назву на честь десерту. Тому ось кілька варіантів, як пошуковик міг би назвати оновлений Android. Звичайно ж, Google може назвати нову версію операційки зовсім іншим ім'ям, але список нижче досить правдоподібний, щоб бути правдою.

Quiche. Це слово використовується для позначення пирога з заварним кремом. Відмінно підійде для наступної версії Android, якщо вона не дуже сильно буде відрізнятися від Android 9.0. І тут пиріг, і там пиріг. Однак, не виключено, що пошуковик приготував дещо незвичайне, адже це ювілейна, десята версія Android,

Queen of Puddings. Так називається традиційний британський десерт з малиновим варенням і лимоном, запечений і покритий безе. Виглядає дуже смачно, але в його назві цілих три слова. Для Android це може бути дуже багато. І все ж, відкидати цю версію не можна.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Quindim. Заварний крем з цукру, яєчних жовтків і кокосового горіха користується великою популярністю в Бразилії. Проблема цієї назви в тому, що він не англійська. Однак, Google любить робити різні пасхалки.

Qottab. Qottab – це іранська випічка з мигдалем або волоським горіхом, загорнута в обсмажений у фритюрі суміш з борошна, цукру і кардамону. Цю версію теж не можна виключати.

Нагадаємо, що Android Q покажуть світу вже в травні 2019 року, так що чекати залишилося недовго.

Нагадаємо, що Марк Цукерберг, голова Facebook розповів, чому Facebook не вигідно продавати особисті дані іншим компаніям. Проте, публіка не оцінила слова Марка, адже за минулих рік дані близько 150 мільйонів користувачів були злиті стороннім особам. Судячи з усього, репутацію Facebook вже не врятувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei, яка вирвалася на лідерські позиції на ринку смартфонів, раптово зганьбилася перед своїми користувачами. Як виявилося, компанія вкрала ідеї відеоролика для своєї нової продукції у відомого музиканта, який і расскусил китайську корпорацію.

Знай.uа писав, що новий сервіс від Sony погубить кращу консоль компанії. Повідомляється, що компанія запустила сервіс, який дозволяє грати в консольні ігри на ПК. Тепер же консолі від Sony просто не потрібні, адже їх повною мірою замінять ПК.