Уже в лютому цього року кампанія представить свій новий твір - Xiaomi Mi 9. инофрмацию з'явилася в китайської соціальної мережі Weibo. Джерело не тільки розкрив дату анонса, а й підтвердив одну з ключових характеристик девайса майбутнього.

Зображення не розкриває точний дизайн пристрою, однак чітко демонструє вдосконалений сканер відбитків пальців. Можливо, мова йде про датчик зі збільшеною площею, який анаосіровалі раніше, доповідає "4PDA".

Згідно з наявною інформацією, новий смартфон буде оснащений 6,4-дюймовим AMOLED-дисплеєм і розширенням Full HD +, із співвідношенням сторін 19: 9 і каплеподібним вірезом під селф-камеру. Пристрій буде оснощено 8-ядерним процесором Snapdragon 855 з LTE-модемом X24 від Qualcomm. Крім того - 6 ГБ оперативної пам'яті і вбудованим накопичувачем пам'яті 128 ГБ. Ємність акумуллятора з підтримкою швидкої зарядки Quick Charge 4.0 потужністю 32 Вт складе 3 500 міліампер годин.

Основна камера пристрою буде складатися з трьох сенсорів: основного на 48 Мп (Sony IMX586), додаткового на 12 Мп и ToF-модуля. Розширення селф-камери з датчиком Sony IMX 576 складе 24 мегапікселя.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Xiaomi Mi9 буде працювати під управлінням ОС Android 9.0 Pie з фірмовою графческой оболонкою MIUI 10.

Точна дата релізу поки невідома, проте судячи з інформації тізера, смартфон буде представлений в лютому 2019 року. Орієнтовна ціна нового девайса - 450 доларів (прмерно 12500 гривень).

Читайте також:

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що кампанія Samsung Electronics, кото раніше пообіцяла до 2020 року повністю перейти на оновлені джерела енергії, придумала новий спосіб, як зробити свою продукцію ще екологічніше і анонсував відповідні зміни стратегії.

Крім того, "Знай.ua" писав, що кампанія Intel розкрила головний секрет Apple: кампанія продала рекордно мала кількість нових смартфонів.


Ще портал "Знай.ua" повідомляв, що кампанія Huawei має намір використовувати в оптиці камер майбутніх смартфонів технологіюLiquid Lens. Китайський виробник розробляє потрійний модуль, який включає RB-сенсор, монохромний модуль і TOF-датчик. Замість традиційної оптики Huawei має намір використовувати модулі камери з "рідкими" лінзами Liquid Lens.