Недавня проблема з конфіденційністю групових дзвінків FaceTime може мати далекосяжні наслідки для Apple. І хоча компанія виправила цю помилку, запустивши позапланове оновлення для всіх пристроїв, скандал ще не до кінця затих.

Так, Комітет Палати представників (Конгресу США) по енергетиці і комерції надіслав листа главі Apple Тіму Куку. У листі йдеться, що Комітет “глибоко стурбований” тим, що Apple так довго не прислухалася до повідомлення 14-річного Гранту Томпсона і його матері Мішель, коли вони намагалися повідомити компанії про помилку Group FaceTime.

Комітет також хоче знати, коли Тім Кук дізнався про проблему, і чому так довго її не виправляли. В листі також міститься прохання до Тіму Куку оприлюднити інформацію про те, чи є які-небудь нерозкриті помилки, пов'язані з мікрофонами і камерами пристроїв Apple, які були виявлені, але ще не виправлені. Цілком можливо, що Apple змусять компенсувати таку неприємну ситуацію, якщо буде доведено факт злому користувачів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що музичний сервіс Spotify планує заблокувати акаунти мільйонів користувачів. Судячи з усього, компанія не бажає, щоб користувачі включали блокувальник реклами. Так, цей сервіс передбачає наявність реклами для користувачів безкоштовної версії. Варто відзначити, що таких користувачів налічується більше мільйона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi запатентувала незвичайний дисплей, у якого немає вирізів, або отворів у самому дисплеї. Замість цього дві фронтальні камер будуть розміщені по кутах верхній частині дисплея, причому вони будуть виглядати непомітно.

Знай.uа писав, що Sony PlayStation 5 знову здивувала користувачів. Повідомляється, що приставка нового покоління здатна працювати з проектами, які створювали для попередніх поколінь приставок. Це означає, що Sony PlayStation 4 можна сміливо викинути у вікно.

https://www.youtube.com/watch?v=UB2G7TiqgQ0