Офіційний постер в соцмережі Weibo вказує на те, що 20 лютого разом з новим флагманським смартфоном Xiaomi Mi 9 виробник анонсує як мінімум ще одну новинку. Однак, це буде компактний девайс у вигляді навушників, або зарядного пристрою. Особливий інтерес викликає напис, яку прозвана “китайської Apple” компанія вирішила помістити на тизерну картинку.

Ця знаменита фраза “One more thing”, якою покійний Стів Джобс передував анонси несподіваних новинок на презентаціях Apple. Точно так само було і з iPhone X, який одразу ж запропонували після презентації iPhone 8.

У разі Xiaomi ми будемо щиро здивовані, якщо цією “загадковою” новинкою виявиться не роутер, оскільки був опублікований тизер саме на сторінці роутерів. Швидше за все, компанія вирішила заощадити і презентувати новий модем разом зі смартфоном, вихід якого очікується вже мільйони фанатів. Втім, чи буде цей пристрій так цікаво, як його позиціонує компанія - невідомо.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нажаль, ніяких інших подробиць зображення не містить. Про ціну теж поки говорити рано, адже ми не знаємо про його можливості.

Нагадаємо, що баг в системі для MacBook може показати історію браузера власника ПК. Прийнято, що така інформація під надійним захистом, але баг дозволяє обійти її, і отримати доступ до історії браузера. Варто відзначити, що уразливість знаходиться в кожному MacBook.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu без кнопок і отворів може не з'явитися на прилавках. Користувачі не оцінили девайс за 1300 доларів, який відрізняється від інших тільки відсутністю кнопок.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi не встигає продавати свої Redmi Note 7. Користувачі розкуповують партії як тільки вони з'являється, а виробник просто не встигає їх виробляти. За місяць смартфон продали більше 1 мільйона рази, що є абсолютним рекордом.

https://www.youtube.com/watch?v=oTK89IKa6tI