Реліз гри Metro: Exodus запланований тільки на п'ятницю, 15 лютого, однак в мережі вже з'явилася перша реакція критиків на довгоочікуваний шутер. Втім, нічого дивного в оцінках критиків немає, враховуючи ажіотаж, який був з виходом гри в Steam.

Про самому сюжеті ми вже все знаємо, а от оцінки критиків здаються цікавими. Середній бал PC-версії шутера на сайті Metacritic становить 84 зі 100 можливих. Консольні версії отримали нижчі оцінки.

Журналісти хвалять Metro Exodus за витриманий баланс між перестрілками і вивченням локацій, приголомшливу атмосферу, відмінний аудиодизайн, графіку і якісну опрацювання світу, що сприяє зануренню в гру. Багато хто навіть називають гру новим S. T. A. L. K. E. R., що безсумнівно підвищить продажі гри, так як кожен фанат гри про сталкерів хотів би зануритися в новий світ.

Найчастіше творіння 4A Games лають за досить примітивний штучний інтелект, лінійність оповіді, нудну систему стелса, застарілі анімації та наявність технічних проблем. Втім, все це було і в минулих частинах, але розробники її не зіпсували, так що і на тому спасибі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, що баг в системі для MacBook може показати історію браузера власника ПК. Прийнято, що така інформація під надійним захистом, але баг дозволяє обійти її, і отримати доступ до історії браузера. Варто відзначити, що уразливість знаходиться в кожному MacBook.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu без кнопок і отворів може не з'явитися на прилавках. Користувачі не оцінили девайс за 1300 доларів, який відрізняється від інших тільки відсутністю кнопок.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi не встигає продавати свої Redmi Note 7. Користувачі розкуповують партії як тільки вони з'являється, а виробник просто не встигає їх виробляти. За місяць смартфон продали більше 1 мільйона рази, що є абсолютним рекордом.