Буквально днями стало відомо, що Apple почала блокувати азартні ігри і програми для iOS з порнографічним контентом, творці яких зловживали програмою корпоративних сертифікатів Apple для поширення своїх творінь за межами App Store. Таким же чином хакери поширюють платні додатки абсолютно безкоштовно, а в них ще й відключена реклама та інші докучливі функції сучасних додатків.

зокрема, повідомляється, що сторонні магазини програмного забезпечення, в числі яких TutuApp, Panda Helper і AppValley, для поширення модифікованих додатків використовують корпоративні сертифікати розробників. Однак, за використання платних додатків безкоштовно достатньо всього лише вносити щороку за 13 доларів. Погодьтеся, це набагато вигідніше, ніж купувати платні ігри в App Store за 8 доларів за кожну.

Apple заблокувала доступ кільком розробникам, однак незабаром вони знову з'явилися з іншими сертифікатами. Судячи з усього, це може не закінчиться, адже пірати можуть отримувати величезний прибуток, так як сам сертифікат можна отримати за 200 доларів.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що баг в системі для MacBook може показати історію браузера власника ПК. Прийнято, що така інформація під надійним захистом, але баг дозволяє обійти її, і отримати доступ до історії браузера. Варто відзначити, що уразливість знаходиться в кожному MacBook.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu без кнопок і отворів може не з'явитися на прилавках. Користувачі не оцінили девайс за 1300 доларів, який відрізняється від інших тільки відсутністю кнопок.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi не встигає продавати свої Redmi Note 7. Користувачі розкуповують партії як тільки вони з'являється, а виробник просто не встигає їх виробляти. За місяць смартфон продали більше 1 мільйона рази, що є абсолютним рекордом.