У мережі з'явилася перша інформація про електромобілі Polestar 2, з допомогою якого Volvo спробує зіпсувати життя Tesla Model 3. Судячи з усього, у Tesla з'явився конкурент, і це не просто стартап-проект, в якому бере участь 10 чоловік, це компанія, яка створює найбезпечніші авто в світі.

Всі зображення не насичені інформативністю, але ми знаємо, що під номером 2 ховається динамічний фастбек. Нагадаємо, першою моделлю молодого бренду Polestar, який раніше відповідав за спортивні модифікації Вольво, стало гібридне купе. Самі по собі автомобілі виглядають досить футуристично, що цілком очікувано від електрокара.

Новинка, як очікується, отримає електричну силову установку потужністю близько 400 л. с. Дальність пробігу від АКБ неназваною ємності складе близько 480 км, що досить багато.

Вперше живцем перед публікою електромобіль Polestar 2 здасться на Женевському автосалоні, а про ціну поки говорити рано.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що баг в системі для MacBook може показати історію браузера власника ПК. Прийнято, що така інформація під надійним захистом, але баг дозволяє обійти її, і отримати доступ до історії браузера. Варто відзначити, що уразливість знаходиться в кожному MacBook.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu без кнопок і отворів може не з'явитися на прилавках. Користувачі не оцінили девайс за 1300 доларів, який відрізняється від інших тільки відсутністю кнопок.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi не встигає продавати свої Redmi Note 7. Користувачі розкуповують партії як тільки вони з'являється, а виробник просто не встигає їх виробляти. За місяць смартфон продали більше 1 мільйона рази, що є абсолютним рекордом.