У Мережі з'явилося наочне відео, яке демонструє масу можливих змін в iOS 13. Ролик створений ентузіастами, які спробували продемонструвати своє бачення того, якою може бути наступна версія операційної системи Apple.

Так, це не офіційний ролик, але не виключено, що всі ці новинки з'являться в iOS 13. Звичайно ж, головною фішкою стане темна тема, яка допоможе знизити навантаження на очі в темний час доби. Зазначимо, що програми теж отримають темний режим. Приміром, Google вже змусила розробників додатків додати в свої проекти режим темної теми.

Автори відео показали темну тему інтерфейсу, функцію “картинка в картинці” для iPhone, блокування додатків, режим поділу екрана, багатокористувацький режим на iPad і безліч інших бажаних нововведень. До речі, iPhone 6 і 6S вже не отримають підтримку нової версії операційки, що трохи засмутило користувачів, адже iPhone 6S все ще є популярним смартфоном, навіть через 5 років після виходу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Чи буде щось з продемонстрованого реалізовано Apple, ми зможемо дізнатися влітку: за чутками, WWDC-2019, в рамках якої повинен відбутися дебют iOS 13, пройде з 3 по 7 червня.

Нагадаємо, що баг в системі для MacBook може показати історію браузера власника ПК. Прийнято, що така інформація під надійним захистом, але баг дозволяє обійти її, і отримати доступ до історії браузера. Варто відзначити, що уразливість знаходиться в кожному MacBook.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu без кнопок і отворів може не з'явитися на прилавках. Користувачі не оцінили девайс за 1300 доларів, який відрізняється від інших тільки відсутністю кнопок.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi не встигає продавати свої Redmi Note 7. Користувачі розкуповують партії як тільки вони з'являється, а виробник просто не встигає їх виробляти. За місяць смартфон продали більше 1 мільйона рази, що є абсолютним рекордом.