Рано чи пізно, кожен власник iPhone бажає оновити свій пристрій, так як додатки споживають все більше продуктивності, а батарея розряджається за півдня в режимі очікування. Аналітики повідомляють, що в 2019 році найкраще купити iPhone 8, і ось чому.

Принадність iPhone 8 – в його універсальності. Він однаково підійде тим, хто не готовий платити за смартфон величезні гроші, але і не бажає користуватися непотрібними функціями iPhone X, а також переплачувати за них.

Apple витратила на виробництво iPhone 8 набагато більше грошей, ніж свого часу витрачала на iPhone 6, 6s і навіть iPhone 7. Позначилося наявність кардинально нових для модельного ряду функцій і конструктивних особливостей. До речі, безпровідна зарядка - величезний плюс.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Що стосується начинки, в його основі лежить шестиядерний процесор A11 Bionic, який забезпечує йому високий рівень продуктивності. Незважаючи на те що A12 виробляється по більш сучасному техпроцесу, в плані швидкодії обчислювальної потужності він не сильно пішов від A11. До того ж, iPhone 8 не здається “лопатою” на тлі iPhone XS Max, що теж зіграло свою роль.

Нагадаємо, що баг в системі для MacBook може показати історію браузера власника ПК. Прийнято, що така інформація під надійним захистом, але баг дозволяє обійти її, і отримати доступ до історії браузера. Варто відзначити, що уразливість знаходиться в кожному MacBook.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu без кнопок і отворів може не з'явитися на прилавках. Користувачі не оцінили девайс за 1300 доларів, який відрізняється від інших тільки відсутністю кнопок.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi не встигає продавати свої Redmi Note 7. Користувачі розкуповують партії як тільки вони з'являється, а виробник просто не встигає їх виробляти. За місяць смартфон продали більше 1 мільйона рази, що є абсолютним рекордом.