Компанія Apple знаходиться на фінальній стадії переговорів про створення нового стримингового відеосервісу з безкоштовним оригінальним контентом для власників пристроїв Apple і можливістю підписки на існуючі цифрові сервіси з одного додатка. Судячи з усього, компанія не змогла договорити з конкурентами про створення спільного проекту, так що Apple почне самостійно створювати нові сервіси. До того ж, капітал компанії дозволяє експериментувати.

Як повідомляє CNBC з посиланням на власне джерело в компанії, сервіс буде запущений в квітні або травні 2019 року. Apple буде отримувати 30% прибутку від підписалися на відеосервіси через додаток компанії.

Очікується, що з даним проектом Apple будуть співпрацювати сервіси Starz, Showtime і Viacom. HBO може приєднатися до сервісу, але поки веде переговори про деталі. Відомо, що Netflix і Hulu брати участь у проекті не збираються.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що баг в системі для MacBook може показати історію браузера власника ПК. Прийнято, що така інформація під надійним захистом, але баг дозволяє обійти її, і отримати доступ до історії браузера. Варто відзначити, що уразливість знаходиться в кожному MacBook.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu без кнопок і отворів може не з'явитися на прилавках. Користувачі не оцінили девайс за 1300 доларів, який відрізняється від інших тільки відсутністю кнопок.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi не встигає продавати свої Redmi Note 7. Користувачі розкуповують партії як тільки вони з'являється, а виробник просто не встигає їх виробляти. За місяць смартфон продали більше 1 мільйона рази, що є абсолютним рекордом.