Невдовзі Samsung повинна явити світу нові смартфони лінійки Galaxy A зразка 2019 року, які повинні допомогти південнокорейському виробнику більш успішно конкурувати зі смартфонами китайських виробників Xiaomi і Huawei в середньому сегменті. Компанія планує випустити смартфони, які здивують світ співвідношенням ціною і якістю. Судячи з усього, компанія прогнулася під тренди, так що на ринку з'являться девайси з назвами Samsung Galaxy A50, Galaxy A30 і Galaxy A10.

Як бачимо, відрізнятися вони будуть досить сильно. Всі три новинки отримають полікарбонатні корпусу, але старші отримають більш дорогий (глянцевий) пластик, що імітує скло. Звичайно ж, про топових чіпсетах і говорити нема чого, їх не буде. Однак, ціна приємно здивує. Приміром, наймолодша модель буде продаватися за ціною від 150 доларів, що зробить її конкурентом бюджетників від китайських Huawei і Xiaomi.

Чи вийде у компанії повернути собі левову частку ринку - покаже час. У випадку, якщо компанія не представить смартфони з родзинкою, її чекає провал.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що баг в системі для MacBook може показати історію браузера власника ПК. Прийнято, що така інформація під надійним захистом, але баг дозволяє обійти її, і отримати доступ до історії браузера. Варто відзначити, що уразливість знаходиться в кожному MacBook.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu без кнопок і отворів може не з'явитися на прилавках. Користувачі не оцінили девайс за 1300 доларів, який відрізняється від інших тільки відсутністю кнопок.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi не встигає продавати свої Redmi Note 7. Користувачі розкуповують партії як тільки вони з'являється, а виробник просто не встигає їх виробляти. За місяць смартфон продали більше 1 мільйона рази, що є абсолютним рекордом.