Якщо ви помічаєте, що ваш iPhone під управлінням iOS 12 стрімко розряджається, проблема може полягати в Siri. Голосовий помічник просто готовий цілодобово виконувати ваші завдання, залишаючись у фоновому режимі. Саме тому заряд вашого улюбленого iPhone просто почав випаровуватися. Як позбутися від цієї проблеми:

Для того, щоб дізнатися, розряджає чи Siri ваш iPhone, потрібно перейти в меню “Налаштування” → “Акумулятор” та ознайомитись із статистикою. У тому випадку, якщо Siri знаходиться в “лідерах” за споживанням заряду акумулятора — проблема існує. У будь-якому випадку, допомогою голосового помічника від яблучної корпорації мало хто користується. Наприклад, набагато зручніше натиснути декілька разів на екран, ніж виразно диктувати своє питання голосовому помічнику.

На скріншоті вище показаний приклад того як Siri за ніч “з'їла” більше 35% заряду акумулятора iPhone. “Помічник” просто витрачав заряд iPhone у фоновому режимі з абсолютно незрозумілої причини.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Для цього варто просто вимкнути його в налаштуваннях.

Нагадаємо, що баг в системі для MacBook може показати історію браузера власника ПК. Прийнято, що така інформація під надійним захистом, але баг дозволяє обійти її, і отримати доступ до історії браузера. Варто відзначити, що уразливість знаходиться в кожному MacBook.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu без кнопок і отворів може не з'явитися на прилавках. Користувачі не оцінили девайс за 1300 доларів, який відрізняється від інших тільки відсутністю кнопок.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi не встигає продавати свої Redmi Note 7. Користувачі розкуповують партії як тільки вони з'являється, а виробник просто не встигає їх виробляти. За місяць смартфон продали більше 1 мільйона рази, що є абсолютним рекордом.