Компанія Google розіслала розробникам додатків повідомлення про зміну в роботі фірмового магазину Google Play. Як стало відомо, що Android-пристрої втратять залежність від американської корпорації.

Тепер з допомогою магазину Google Play на смартфонах можна оновлювати додатки без входу в аккаунт. Втім, подібні функції вже давно є в iPhone App Store. Для чого це потрібно - невідомо. Варто відзначити, що нові програми на смартфон без входу в аккаунт не встановити.

Нова опція буде працювати на пристроях з Android Lollipop (API 21) або більш свіжої версії операційної системи. Розробники повинні переконатися, що нові складання їх додатків зможуть повноцінно функціонувати без входу в обліковий запис Google.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Проте, компанія Google займається трохи не тим. В магазині Google Play є купа програм-вірусів, які маскуються під корисні програми. Компанія протягом багатьох років бореться з цими шкідливими файлами, але безуспішно.

Нагадаємо, що голосовий помічник від Apple Siri здатний розряджати ваш смартфон. Причому робить це непомітно, так що користувач може помічником навіть і не користуватися. Siri у фоновому режимі буде прислухатися до кожного вашого слова, щоб не пропустити прохання власника. Втім, його можна легко відключити, якщо така проблема є.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Microsoft вирішила довести до розуму Windows 10. Компанія виправила понад 70 вразливостей, так що операційна система буде працювати більш стабільно. До того ж, виправлені помилки торкнутися і інших операційних систем.

Знай.uа писав, що компанія Honor публічно висміяла смартфон Xiaomi Mi 9. Компанія-виробник позиціонує свій смартфон як лідер на ринку. Втім, компанія Huawei вважає, що це не так.