Плани Xiaomi на 20 лютого вже всім відомі – це прем'єра флагмана Mi 9, а ще повинні представити його прокачану версію Explorer Edition. Варто відзначити, що компанія планується відвернути публіку від виходу Galaxy S10 з допомогою цього девайса. Чи вийде у неї чи ні - покаже час.

Слідом за характеристиками камери, він розповів більше про дисплей новинки. Отже, щоб відповідати званню флагмана, смартфон отримав AMOLED-матрицю від Samsung. Діагональ екрану не названа, а от її дозвіл FullHD +. Яскравість панелі дорівнює 600 ніт, контрастність 60000: 1 і колірний обхват NTSC – 103,8%. Втім, характеристики топові, що не може не радувати любителів бюджетних пристроїв з флагманськими характеристиками. У будь-якому випадку, цей пристрій буде продаватися явно дешевше Galaxy S10.

Дисплей зайняв 90,7% лицьової поверхні і захищає його скло Gorilla Glass шостого покоління. До речі, сканер відбитків буде вбудований під сам дисплей.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Сам глава Xiaomi повідомив, що пристрій буде не з дешевих, але це плата за флагманські характеристики. Швидше за все, девайс буде продаватися від 500 доларів.

Нагадаємо, що голосовий помічник від Apple Siri здатний розряджати ваш смартфон. Причому робить це непомітно, так що користувач може помічником навіть і не користуватися. Siri у фоновому режимі буде прислухатися до кожного вашого слова, щоб не пропустити прохання власника. Втім, його можна легко відключити, якщо така проблема є.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Microsoft вирішила довести до розуму Windows 10. Компанія виправила понад 70 вразливостей, так що операційна система буде працювати більш стабільно. До того ж, виправлені помилки торкнутися і інших операційних систем.

Знай.uа писав, що компанія Honor публічно висміяла смартфон Xiaomi Mi 9. Компанія-виробник позиціонує свій смартфон як лідер на ринку. Втім, компанія Huawei вважає, що це не так.