Асортимент компанії Xiaomi поповнився новим електричним самокатом. Модель під назвою Mijia Electric Scooter Pro оцінена в 415 доларів (11 300 грн.). Здавалося б, що за самокат це величезна ціна, але він не звичайний. Головна фішка вразить будь-якого користувача мережі.

Дизайн в цілому щодо звичайної версії не змінився, але самокат отримав ряд важливих поліпшень. Наприклад, тепер у нього є дисплей, на який виводиться корисна інформація, включаючи швидкість, режим руху і так далі. Втім, так і має бути, і це скоріше мінус для першої версії самоката, ніж плюс для другої.

Ємність АКБ зросла з 280 до 474 Вт·ч, чого повинно вистачити на 45 км шляху. Маса очікувано зросла з 12,5 до 14,2 кг. А ось максимальна швидкість також обмежена 25 км/год. Маса не повинна перевищувати 100 кг. Втім, більше 25 кілометрів на годину їхати точно не варто. Погодьтеся, для любителів кататися без шолома навіть така швидкість при падінні може бути фатальною. А запасу ходу на 45 км більш ніж достатньо, щоб пересуватися по місту на протязі всього дня.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Про дату виходу на ринок України поки нічого не відомо, але ціна не може не радувати.

Нагадаємо, що голосовий помічник від Apple Siri здатний розряджати ваш смартфон. Причому робить це непомітно, так що користувач може помічником навіть і не користуватися. Siri у фоновому режимі буде прислухатися до кожного вашого слова, щоб не пропустити прохання власника. Втім, його можна легко відключити, якщо така проблема є.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Microsoft вирішила довести до розуму Windows 10. Компанія виправила понад 70 вразливостей, так що операційна система буде працювати більш стабільно. До того ж, виправлені помилки торкнутися і інших операційних систем.

Знай.uа писав, що компанія Honor публічно висміяла смартфон Xiaomi Mi 9. Компанія-виробник позиціонує свій смартфон як лідер на ринку. Втім, компанія Huawei вважає, що це не так.