Голландський дизайнер Симона Пост розробила серію килимків для магазину Adidas. Однако навіть тут компанія зуміла виділитися, адже самі килимки зшиті зі старих кросівок Adidas.

Кросівки вважають одним з найбільш складних товарів для подальшої переробки, тому що їх створюють з різних матеріалів, серед яких гума, текстиль, метал, причому всі ці компоненти скріплені один з одним за допомогою дуже сталого клею, так що позбутися від них без шкоди для природи поки що неможливо. Однак, дизайнери придумали, як створити килим, і в той же час позбавитися від непотрібної пари взуття.

"Останнім часом продажу кросівок дуже зросли. Їх купують не лише для спорту, а носять скрізь. Майже у кожного є хоча б одна пара", - говорить вона. Втім, це не новина, адже гардероб звичайної людини важко уявити без взуття.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Серія килимків, яку випускає Симона Пост, називається Stripped Down Stripes. На перший погляд здається, що килимки різних відтінків сірого, але при найближчому розгляді виявляється, що вони складаються з різноколірних волокон. Втім, чи будуть вони продаватися - невідомо.

Нагадаємо, що голосовий помічник від Apple Siri здатний розряджати ваш смартфон. Причому робить це непомітно, так що користувач може помічником навіть і не користуватися. Siri у фоновому режимі буде прислухатися до кожного вашого слова, щоб не пропустити прохання власника. Втім, його можна легко відключити, якщо така проблема є.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Microsoft вирішила довести до розуму Windows 10. Компанія виправила понад 70 вразливостей, так що операційна система буде працювати більш стабільно. До того ж, виправлені помилки торкнутися і інших операційних систем.

Знай.uа писав, що компанія Honor публічно висміяла смартфон Xiaomi Mi 9. Компанія-виробник позиціонує свій смартфон як лідер на ринку. Втім, компанія Huawei вважає, що це не так.