Компанія Apple планує випустити AirPods 2 в двох кольорах і з підтримкою бездротової зарядки цієї весни. Втім, це не дивно, адже далеко не кожному подобаються білі навушники з-за їх непрактичності. Приміром, вони швидко брудняться, і це легко помітити.

Компанія Inventec, яка в даний час займається виробництвом нових AirPods і готова почати поставки навесні повідомила, що навушники будуть випускатися в декількох колірних варіаціях. Можливо, оновлені навушники вийдуть разом із зарядної станцією AirPower, яка зараз також перебуває на етапі масового виробництва. До того ж, ця станція повинна була з'явиться на прилавках ще восени 2018 року, разом з новенькими iPhone XS Max.

Також EDN повідомляє, що AirPods 2 будуть коштувати 199 доларів США. Судячи з усього ціна практично не зміниться, якщо порівнювати з початковою ціною перших AirPods.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В даний час точна дата анонсу AirPods 2 невідома, однак, є припущення, що Apple анонсує їх на спеціальному заході 25 березня.

Нагадаємо, що голосовий помічник від Apple Siri здатний розряджати ваш смартфон. Причому робить це непомітно, так що користувач може помічником навіть і не користуватися. Siri у фоновому режимі буде прислухатися до кожного вашого слова, щоб не пропустити прохання власника. Втім, його можна легко відключити, якщо така проблема є.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Microsoft вирішила довести до розуму Windows 10. Компанія виправила понад 70 вразливостей, так що операційна система буде працювати більш стабільно. До того ж, виправлені помилки торкнутися і інших операційних систем.

Знай.uа писав, що компанія Honor публічно висміяла смартфон Xiaomi Mi 9. Компанія-виробник позиціонує свій смартфон як лідер на ринку. Втім, компанія Huawei вважає, що це не так.