Модель від компанії Meizu 16 Plus Sound Color має дисплей майже сімнадцять сантиметрів. Вона оснащена шести або восьми гігабайт оперативки. У моделі є подвійна камера на двадцять мільйонів пікселів. Однак, далеко не це є родзинкою цього апарату.

Відомо, що крім базового флагмана, також буде представлена збільшена Plus-версія, а також компанія має намір випустити свій ігровий мобільник з ім'ям Meizu 16T.

Очікується масштабна презентація, на якій не обійдуть стороною і Xiaomi Mi 9.

Відомо, що працювати новенький Meizu 16T буде на чіпі Snapdragon 855. Екран виконаний за технологією OLED, батарея отримає 4000 мАч. Можна сміливо заявити, що смартфон буде топовим, враховуючи його екран, процесор, який допоможе пристрій потягатися з топовим iPhone XS Max, а також об'ємна батарея, якої більш ніж достатньо навіть для такого потужного процесора і екрану.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Що стосується дизайну, то він буде строгим і нехитрим. Крім усього іншого, глава Meizu пообіцяв NFC. Це означає, що девайс отримає можливість здійснювати безконтактну оплату. Втім, відсутність цієї функції в смартфонах 2019 року вважається за поганий тон.

Нагадаємо, що голосовий помічник від Apple Siri здатний розряджати ваш смартфон. Причому робить це непомітно, так що користувач може помічником навіть і не користуватися. Siri у фоновому режимі буде прислухатися до кожного вашого слова, щоб не пропустити прохання власника. Втім, його можна легко відключити, якщо така проблема є.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Microsoft вирішила довести до розуму Windows 10. Компанія виправила понад 70 вразливостей, так що операційна система буде працювати більш стабільно. До того ж, виправлені помилки торкнутися і інших операційних систем.

Знай.uа писав, що компанія Honor публічно висміяла смартфон Xiaomi Mi 9. Компанія-виробник позиціонує свій смартфон як лідер на ринку. Втім, компанія Huawei вважає, що це не так.