Компанія Apple істотно переробить професійну серію ноутбуків і, нарешті, випустить новий фірмовий монітор в 2019 році, упевнений точний у прогнозах аналітик Мін-Чі Куо. Судячи з усього, попередні монітори, які є комп'ютером в стилі моноблока більше не здатні задовольняти потреби користувачів, у зв'язку з чим компанія представить кілька новинок вже в цьому році.

Apple випустить MacBook Pro в “повністю новому” дизайні. Поки йдеться про діагоналі дисплея в межах 16-16,5 дюйма.

Переробка дизайну натякає, що попутно виробник займеться й іншими аспектами. Цілком можливо, що компанія поверне всі ті необхідні роз'єми і порти, які зникли в самих нових моделях ноутбуків від Apple.

А 13-дюймові MacBook Pro отримають модифікації з 32 ГБ оперативної пам'яті, чого цілком достатньо для сучасного ноутбука. про ціну поки говорити рано, але вона здивує абсолютно всіх.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, що голосовий помічник від Apple Siri здатний розряджати ваш смартфон. Причому робить це непомітно, так що користувач може помічником навіть і не користуватися. Siri у фоновому режимі буде прислухатися до кожного вашого слова, щоб не пропустити прохання власника. Втім, його можна легко відключити, якщо така проблема є.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Microsoft вирішила довести до розуму Windows 10. Компанія виправила понад 70 вразливостей, так що операційна система буде працювати більш стабільно. До того ж, виправлені помилки торкнутися і інших операційних систем.

Знай.uа писав, що компанія Honor публічно висміяла смартфон Xiaomi Mi 9. Компанія-виробник позиціонує свій смартфон як лідер на ринку. Втім, компанія Huawei вважає, що це не так.