Китайська компанія Xiaomi опублікувала в Weibo тизер спортивних розумних годинників. Їх презентують 19 лютого, так що чекати залишилося недовго. Втім, годинники не отримають ніяких революційних нововведень, але звернути на них увагу варто.

Відомо, що годинники оснащені модулем GPS і вони зможуть записувати місце розташування під час тренувань в реальному часі. Кошти на виробництво компанія сподівається залучити за допомогою краудфандінга. Судячи з попередніх систем підтримки виробника, компанії вдасться зібрати необхідну кількість коштів.

Xiaomi досі не має у асортименті розумних годинників, але партнерський бренд Huami випускає Amazfit Pace, Watch 2, Watch 2S, Amazfit Verge і інші портативні пристрої на власній операційній системі. Втім, які девайси з'являться на ринку під брендом Xiaomi - дізнаємося дуже скоро.

20 лютого Xiaomi офіційно представить новий флагманський смартфон – Mi 9. Деякі подробиці про пристрій вже відомі, і він повинен просто затьмарити Samsung Galaxy S10.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що голосовий помічник від Apple Siri здатний розряджати ваш смартфон. Причому робить це непомітно, так що користувач може помічником навіть і не користуватися. Siri у фоновому режимі буде прислухатися до кожного вашого слова, щоб не пропустити прохання власника. Втім, його можна легко відключити, якщо така проблема є.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Microsoft вирішила довести до розуму Windows 10. Компанія виправила понад 70 вразливостей, так що операційна система буде працювати більш стабільно. До того ж, виправлені помилки торкнутися і інших операційних систем.

Знай.uа писав, що компанія Honor публічно висміяла смартфон Xiaomi Mi 9. Компанія-виробник позиціонує свій смартфон як лідер на ринку. Втім, компанія Huawei вважає, що це не так.