Робота української 65-річної пенсіонерки з Кривого Рогу Людмили Кисельової у вигляді вишиванки стала аватаром для офіційного Instagram-аккаунта компанії Google. Це не може дивувати, так як не кожен день одна з найбільших корпорацій в світі звертає увагу на творіння звичайних користувачів мережі.

Про це розповів зять талановитої українки, креативний директор RAM360 Святослав Кобзенко, повідомляє AIN. Чоловік повідомив, що викладає в своєму Instagram роботи, створені в Україні і пов'язані з рекламними проектами. Його теща, Людмила Кисельова після виходу на пенсію зайнялася вишивкою техніки "французький вузлик". Судячи з усього, у Людмили це хобі відмінно виходить. До того ж, сама робота виконана першокласно, і це оцінила корпорація Google.

Зять запропонував пенсіонерці трохи осучаснити роботи і спробувати вишити логотипи відомих компаній – Google, Adidas, Nike. Для самого популярного пошукача їй знадобилося лише до двох днів. Втім, тепер про талант українки дізнається весь світ.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft займається розробкою нового браузера, який буде працювати на базі движка Chrome. Втім, немає сумнівів, що новий сервіс буде працювати значно швидше. До того ж, інтерфейс нового браузера буде дуже нагадувати браузер Chrome, який користується величезною популярністю.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi представила розумну скарбничку для дітей. Повідомляється, що девайс зможе зацікавити дитину на кілька годин. До того ж, скарбничка вміє синхронізуватися зі смартфоном, що не може не радувати користувачів. Втім, девайс коштує аж 60 доларів.

Знай.uа писав, що PlayStation 5 отримає нереальні можливості. Повідомляється, що Sony впровадить технологію об'ємного звуку, навіть якщо він є плоским. Sony розробила цю технологію кілька років, так що фанати будуть в захваті.